Вчера, 24 април, Дженифър Лопес навърши 50 години. А това си е повод, който заслужава да бъде отпразнуван подобаващо. В случая - с шумно парти с над 250 гости в Маями.

Певицата избра за повода луксозното имение за 32 милиона долара на Глория Естефан Star Island, което се намира на частен остров в океана. До него двамата с Алекс Родригес стигнаха с чисто новото Porsche 911, което той й подари на предишния ден, пише Daily Mail.

Темата на купонът бе "злато", но гостите са били предупредени да не залагат на него за облеклото си. Джей Ло пък се появи в целия си блясък в доста изрязана златна рокля на Versace на цена над 12 хиляди долара. С тоалета си тя се открояваше ярко на фона на стотиците гости, каквато бе и целта.

Маси, украсени със стотици орхидеи, гурме вечеря, огромна торта на пет етажа, зрелищни фойерверки над океана и специална зала, която се превърна в дансинг за ВИП гостите - това бяха някои от изненадите на партито.

Купонът продължи цяла нощ с много песни и танци. Някои от гостите поздравиха рожденичката със свои парчета, а самата Джей Ло също хвана микрофона в разгара на партито. Тя демонстрира и завидни танцувални умения в дует със своя годеник Алекс Родригес.