Остават броени дни до края на годината и някак неизбежно всички се замисляме за това, което тя ни донесе и ни отне - пандемията, новия начин на работа, на учене, на правене на бизнес и на общуване.

Алекс Раева, рожденият ѝ ден, рокерското кожено яке и кризата на 40-те

Алекс Раева посреща 40-те с рокерско яке

Между другото, на 40 не е толкова лошо

Домовете ни се превърнаха в почти единственото място, в което прекарваме времето си, а социалните медии - предпочитан начин за общуване. Пътуванията пък останаха само в спомените и в мечтите.

Много известни личности споделиха своите мисли за отминалата година с почитателите си в социалните медии. Направи го и Алекс Раева.

"Лежейки на дивана се замислих, колко трябва да сме благодарни за това, което сме имали и пак ще имаме... Просто има времена, които не бива само да ни натъжават, а и да ни карат да оценяваме живота си."

Тя придружи публикацията си с десет страхотни кадъра от свои пътувания от последните години, които са запълвали с емоции живота ѝ - Сейшелите, Мианмар, Филипините, Виетнам, Тайланд, Судан, Египет, Малдивите...

Алекс Раева и поредната екзотична ваканция

Алекс Раева и поредната екзотична ваканция

Пак на топло

Някои от снимките дори са под водата - Алекс е известна с любовта си към гмуркането, и разкриват невероятния подводен свят. Други са на пясъка, върху дървото - винаги в страхотна форма и на фона на спиращи дъха гледки.

Алекс Раева продължава да пътешества

Алекс Раева продължава да пътешества

Вижте този път къде

Алекс обича да пътешества и вярва, че пак ще има този начин на живот. Тази година я научи да оценява живота си и това, което е имала. А ние с нетърпение очакваме времето, когато тя няма да публикува мислите си от дивана у дома, а от още много екзотични пътешествия.