Снимачната площадка на някой филм със сигурност е едно от интересните места, на които човек може да попадне. Но понякога не всичко и там върви по план, въпреки че в процеса на заснемане са ангажирани десетки, ако не и стотици хора.

Алек Болдуин, обсесивно-компулсивното разстройство и как се справя актьорът с него

Алек Болдуин и психическите му проблеми

Не му е лесно, определено

Алек Болдуин се оказа главно действащо лице в нелепа ситуация, която, за съжаление, завърши със смърт. От известно време актьорът снима филма Rust в Ню Мексико. А преди часове световните медии разпространиха информацията, че звездата е прострелял смъртоносно кинематографа Халина Хътчинс и е ранил режисьора на продукцията.

В една от сцените Болдуин е стрелял с реквизитно оръжие, заредено с халосни патрони. По думите на говорител на актьора, то е било неизправно. Сериозно пострадалата Хътчинс веднага е била хоспитализирана с медицински хеликоптер, но е починала в болницата.

49-годишният режисьор Джоуел Соуза също е закаран в медицинско заведение, но засега не се съобщават подробности за здравословното му състояние. Полицията започна разследване на снимачната площадка.

Засега не са повдигнати обвинения на някои от членовете на екипа или на самия Болдуин. Актьорът е бил засечен да плаче пред офиса на местния шериф в шок от нелепата случка. Снимките на филма са прекратени за неизвестен период от време, съобщават от CNN.