Ал Пачино и Нур Алфала са двойка сравнително отскоро. Те излизат от 2022 г., но пък явно не се притесняват от бързото развитие на връзката им и преди по малко от половин година дори се роди първото им бебе.

Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва между актьора и 29-годишната му приятелка

Какво всъщност се случва между Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

По всичко личи, че имат много сложни взаимоотношения

Момченцето носи името Роман и е четвърто дете за 83-годишния актьор. Той е баща на 33-годишната Джули Пачино и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от двете му предишни партньорки.

През септември обаче изненадващо дойде новината, че 29-годишната приятелка на Ал Пачино е поискала пълно попечителство над бебето. По-късно стана ясно, че Нур Алфала в крайна сметка е получила своето и наред с това е договорила и издръжка.

Според документи, с които Entertainment Tonight твърдят, че са се сдобили, тя трябва да получи еднократно сумата от 110 000 долара, а всеки месец да прибира по 30 000 долара на месец основна издръжка. Наред с това в края на годината Алфала вероятно ще получи и допълнителна сума в размер на до 90 000 долара в зависимост от доходите на Пачино. И това дори не е всичко.

От тази година актьорът трябва да влага по 15 000 долара годишно във фонд за образованието на най-малкото си дете и да плаща всички негови медицински разходи, които не се покриват от застраховка.

Предвид това, мнозина вероятно биха си помислили, че между Ал Пачино и Нур Алфала има сериозни проблеми. Не такава обаче е истината според източник на Entertainment Tonight. По думите му двамата всъщност все още са заедно и с желание са стигнали до споразумението относно сина им Роман.

Колкото и особени да изглеждат взаимоотношенията между актьора и приятелката му, явно все пак работят в тяхната ситуация. Пред TMZ Нур Алфала разкрива, че възнамерява да прекара празниците с Пачино. Друго, което тя обаче издава за по-далечното си бъдеще с актьора, е, че не планира да има сватба, тъй като не е от типа жени, които мечтаят да бъдат съпруги.

Ал Пачино и Нур Алфала пет месеца след раждането на сина им - детайлите за издръжката, попечителството и заедно ли са още

Каква издръжка ще плаща Ал Пачино на 29-годишната си приятелка

Нур Алфала не играе на дребно

Е, Ал Пачино явно също не изгаря от желание да минава под венчилото. Предвид, че никога досега не е бил женен, очевидно и той не се възприема като много семеен тип човек.