И на известните им се случва. Немалка част от тях също преживяват травми, някои по-леки, други за съжаление по-тежки. Но случаят с Адел е малко по-особен.

Адел, интервюто и фотосесията за ELLE САЩ и какво разкри за връзката си с Рич Пол, и концертите в Лас Вегас

Адел - интимно и лично

Какво разкри певицата в интервю за ELLE САЩ

В момента тя се възстановява от контузия. Поне така обяснява в последното интервю към фотосесията за корицата на Elle. Всъщност един факт, който не знаехме за Адел, е, че тя още от тийнейджърските си години има проблеми с гърба.

Но за съжаление сега те са се възобновили, след като е претърпяла нелеп инцидент с деветгодишния си син Анджело. Да успокоим феновете и себе си, наистина нищо чак толкова страшно не се е случило с Адел. Тя разказва, че е станало съвсем неочаквано, докато е излизала от банята, а детето е изскочило, за да я изплаши. От играчка - плачка, както се казва. Но явно наистина може да бъдем една идея по-спокойни за здравето на изпълнителката.

А и вероятно никой дори не би забелязал, че травмата на Адел се е "обадила" отново, ако тя не беше наместила специалния си гръбначен диск по време на интервюто, пише Just Jared.

Адел, Weekends with Adele и новината на певицата, че подновява изпълненията си в Лас Вегас

Дългоочакваната новина на Адел

Певицата е отново готова да даде най-доброто от себе си

Нараняването обаче явно не е съвсем безобидно, тъй като и самата Адел признава, че ѝ се налага да носи отново диска от януари 2021 г. Естествено, надяваме се състоянието ѝ сега да е по-добро. А и скоро вече изобщо да няма нужда от гръбначен диск.