Адел разочарова феновете, когато през януари отмени концертите си в Лас Вегас, а и самата тя също нямаше как да не бъде недоволна от решението си. Но се наложи заради пандемията. Ето че сега обаче певицата ще се завърне на сцената, като дори е обявила повече дати от предварително планираните.

Адел, концертите й в Хайд Парк, връзката й с Рич Пол и коментарите за нея

Колко благословена е Адел

Певицата с подробности за личния си живот

Освен заради пандемията, Адел сподели, че друга причина да отложи Weekends with Adele в Лас Вегас е, че шоуто й не е било готово за публика.

Каквито и да са били причините, в крайна сметка феновете ще могат да я видят и чуят в Caesars Palace в Лас Вегас. Новите обявени дати са цели 32 вместо 24 и са между 18 ноември 2022 г. и 25 март 2023 г.

Това сподели Адел с пост в Instagram профила си. И обещава, че ще даде най-доброто от себе си.

"Не мога да опиша с думи колко съм въодушевена, че най-накрая мога да обявя пренасрочените дати за шоуто", пише тя в описанието.

"Отмяната им направо разби сърцето ми. Но и след цяла вечност мислене как да се случи представлението, което исках да стане, съм по-развълнувана от всякога."

Адел, Рич Пол и папарашките им снимки от лятната им почивка на остров Сардиния

Летните забавления на Адел и Рич Пол

И в Европа плажовете си заслужават

Певицата обяснява, че е наясно, че на някои решението ѝ им се е сторило ужасна идея, но самата тя е убедена, че то е било правилното. Не пропуска и да благодари на феновете си за търпението, като обещава, че ще се реваншира по нейния най-добър начин - като се раздаде напълно на сцената.