Питър Крауч е от футболистите, на които доста хора завиждат. Но не само заради солидната футболна кариера, с която бившият английски национал може да се похвали, а заради Аби Кланси.

Ектор Бейерин, One Tree Planted и защо футболистът ще засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

Футболистът, който ще засади хиляди дървета

Ектор Бейерин обещава да засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

Съпругата на Крауч е супер секси и дори раждането на четири деца не повлия на фигурата ѝ. Как го прави това не знаем, но шапка ѝ сваляме.

Може и да се справя с отглеждането на София, Джони, Либърти и Джак, без това да се отразява на формата ѝ, но пък месеците на социална изолация заради пандемията са се оказали сериозно предизвикателство.

Според The Sun Аби Кланси казва, че покрай стоенето вкъщи е консумирала много алкохол и има чувството, че това я е състарило с поне 10 години.

Но пък има и положителни страни. "Наистина ми хареса стоенето у дома. Толкова е хубаво да сложиш живота си на пауза и да прекарваш време със съпруга и децата си всеки ден."

И наистина е доволна от забавянето на живота, защото преди това признава, че покрай работните ангажименти и отглеждането на децата ѝ е оставало много малко време, което да прекарва с Питър Крауч.

Миa Халифа, Висшата лига и отборът ѝ мечта

Мечтаният отбор на Миa Халифа

Тренерът е жесток