Един от най-стриймваните изпълнители в Spotify през последните три години - Bad Bunny, имаше дългогодишна приятелка, с която се разделят през 2016 г. Година по-късно те се събират за кратко, но след това романсът им приключва окончателно.

Кендъл Дженър, Bad Bunny и целувките, които си разменят двамата след вечеря

С кого се целува страстно Кендъл Дженър

Когато слуховете се оказват самата истина

Всъщност той и Карлиз де ла Крус Ернандес се събират през 2011 г. Тогава работят в супермаркет, като в същото време Bad Bunny прави и музика.

Сега, години по-късно, става ясно, че вече бившата му приятелка Карлиз го съди за цели 40 милиона долара заради това, че без разрешение е използвал нейна записана реплика в две от песните си.

Карлиз де ла Крус Ернандес уточнява, че е записала фразата "Bad Bunny baby" на телефона си през 2015 г., когато Bad Bunny още не е бил известен и все още са били гаджета. Въпросната реплика се появява в песните Pa Ti от 2017 г. и Dos Mil 16 от 2022 г.

Адвокатите на Карлиз де ла Крус Ернандес твърдят, че дни преди последният албум на Bad Bunny Un Verano Sin Ti да излезе миналата година, негови представители са предложили да купят правата върху репликата за 2000 долара. Тя обаче отказва и в крайна сметка албумът е издаден, като е била включена и нейната реплика.

Според бившата приятелка на музиканта фразата ѝ е била използвана дори на негови концерти, което е "груба небрежност, недобросъвестност и, още по-лошо, посегателство върху нейния личен живот, морал и достойнство".

Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са заедно

Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова любов на хоризонта

Според правните документи ситуацията кара Карлиз да се чувства "притеснена, измъчена, уплашена, претоварена и разтревожена". Уточнява се също така, че бившата на Bad Bunny дори е трябвало да търси психолози за консултации, пише BBC.