Двадесет и един отбора, сформирани от по трима аматьори и един професионален голф играч участват в 8-мия международен голф турнир BlackSeaRama Vivacom Pro-Am, който се провежда от 13-ти до 15-ти юли.

Мястото на събитието са трите игрища Thracian Cliffs, Lighthouse и  BlackSeaRama, част от голф дестинацията Кейп Калиакра. Турнирът се организира съвместно с Европейската професионална голф асоциация ( PGAs of Europe) и е едно от най-важните събития в голф календара на България.

Професионалисти от България, Русия, Германия, Англия, Италия, Испания, Словакия, Гърция, Румъния и Турция ще се състезават за награден фонд от 21 000 евро и за специалната награда  автомобил Jaguar F-PACE  за Hole-in-One на 18-та дупка на игрище BlackSeaRama.

В отборната надпревара, победителите аматьори ще получат награди, любезно предоставени от Vivacom и Турските авиолинии. Домакините от комплекс BlackSeaRama Golf & Villas са се погрижили за отличната организация на турнира и добро голф изживяване на всички участници.