Броени дни след пресконференцията, на която Христо Стоичков и кметът на Стара Загора - Живко Тодоров, обявиха звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Камата и приятели, на посещение у нас пристигнаха двама представители на испанския гранд. Целта на визитата им бе да инспектират отблизо стадион "Берое" и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен спектакъл на 20 септември в "града на липите".

Останали доволни от всичко, което са успели да инспектират и видят вчера - 21 юни, представителите на ФК Барселона са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците, е на лице. Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични.

Това е поредното доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от "Стара Загора - Европейски град на спорта 2017" отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу - истински празник за всички фенове не само в "града на липите", но и в цяла България.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион "Берое". Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.