През уикенда певицата Кристина Димитрова беше жури по време на последния кастинг за конкурса Mr.King of Fitness 2017, чийто финал е на 6 октомври в Банско.

Заедно с Гери Стоева, Чудомир Григоров, Владислав Славов, Александър Милов, Емилия Иванова тя даде естетското си мнение за мачовците, а фотографът Николай Катинов им направи фотосесия.

Снимка 313800

Окончателният брой на участниците е 15 модела от 7 държави. Те имат различни професии и занимания, като предимно са от областта на спорта - студенти в НСА, физиотерапевти, инструктор по бойни техники, специалист в интернет сектора и спортен акробат.

Снимка 313799

Източник: Николай Катинов

Специален гост на кастинга беше един от най-успешните ни модели Валентин Велчев - Mr. Menhunt 2006. Той разказа на участниците какъв е пътят до рекламата на спортни гиганти като Puma, Kappa и Аdidas, за които е работил.

Екипът на Модна Агенция "Монарх", която е организатор на събитието, има амбицията да създаде ново направление в сферата на модата. Идеята е да се води стриктна картотека на спортни модели, които директно да бъдат предлагани на европейския моден пазар.

Снимка 313802

Собственикът на агенцията Николай Стоянов призна, че ако преди години първият въпрос на моделите е бил колко пари ще получат за фотосесията, сега те се интересуват какво е нужно, за да станат по-добри и на кого да се доверят за кариерата си.