Дали се вдъхновиха от проекта на Spice Girls, дали искат отново да се почувстват истински братя, или просто се водят от принципа, който кара света да се върти, а именно - "нема кинти", никой не знае. Но е факт - мислят си го и най - вероятно през 2008-ма чернокожите звезди от 80-те ще се съберат за едно ново турне. Последно, естествено.

"Дължим го на феновете", споделя Джърмейн Джаксън, певец и китарист.

Последното турне на групата е през 1984г.към албума Victory. Тогава, на последният концерт от гастрола, Майкъл Джаксън заявява, че напуска бандата. Днес, обаче, очевидно мисли по по-друг начин. Ще участва.

Jackson Five, които се разпадат официално през 1990г., сърдечно благодарят на феновете за подкрепата и се извиняват за просрочването на този отдавна замислен проект:

"Станаха толкова много неща, преодоляхме толкова много трудности по време на съдебния процес на Майкъл", призна Джърмейн.

Но това не възпира групата да изцеди още малко слава и ресурси от феновете. И без това напоследък стана много вървежно позабравени групи да се завръщат "за едно последно", "за почитателите" и "за добрите стари времена". Щом всички са щастливи, няма лошо.