Носителят на четири награди Грами Лени Кравиц, който пристига в България на 27 юли направи повече от успешнен дебют,заемайки престижното 4-то място в класацията на Billboard Top 200 Album chart с последния си албум "It's Time For A Love Revolution".

Престижното музикално списание Ролинг Стоун определи албума като: " най-добрият, който Лени някога е правил ....".

Мястото и датата за концерта на Лени Кравиц в България - 27юли на стадион Академик, от доста време фигурира на официалната страница на звездата(www.lennykravitz.com), и е поместена в графика на предстоящото му Световно турне. Това подчертават организаторите на грандиозното събитие от Жокер Медиа, по повод наверни слухове витаещи в пространството.

В края на миналата седмица дори беше обявена дата за концерт на звездата в Македонската столица Скопие на 3-ти август тази година.

Билетите за любовната революция с марка Лени Кравиц и дата 27 юли в София, са с цена 50лв.за терена. От няколко дни, в продажба са пуснати и 6000 седящи места в трибуната на стадион Академик с цена 55лв.

Организаторите напомнят, че в деня на концерта всички билети, независимо от местоположението ще бъдат по 60 лв. Местата, на които все още можете да ги намерите са в Билетния център на НДК и в мрежата на ticketstream.bg.