През януари родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. навършва 12 години. По традиция събитието ще се отпразнува с мащабно парти на 22-ри януари в столичния Парти център 4КМ. През годините рожденният ден на H.M.S.U. се е утвърдил като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната. Всяка година заедно с рожденниците празнуват над 1000 души, а броят им продължава да расте.

И тази година феновете на дръм енд бейс музиката няма да останат разочаровани. За поредна година организаторите дадоха възможност на меломаните да изберат третия гост на събитието. В гласуването можеха да вземат участие всички потребители, регистрирани на уебсайта на организацията, www.HMSU.org . Феновете избираха измежду 12 артисти от световна класа, които до момента не са посещавали България. Гласуването приключи на 12-ти декември и начело са: DJ Fresh, Temper D и Jade. Тъй като се оказва, че през месец януари DJ Fresh ще почива, организаторите решиха да компенсират феновете като поканят, останалите на 2-ро и 3-то място - Temper D и Jade. Така, с предварително обявените Logistics (Hospital Records) и DJ SS от бранда World of Drum&Bass ( http://wodnb.com/ ), международните гости на събитието стават четирима, което предполага още повече позитивни емоции за меломаните.

Също така огранизаторите са планирали и дневна част на събитието под формата на уъркшопи. Феновете ще могат да присъстват на прожекция на дръм енд бейс видео клипове, уроци по миксиране, съвети за желаещите да имат свое собствено онлайн радио и прослушване на авторски парчета на професионална саунд система.


DJ SS е сред пионерите на дръм енд бейс сцената. Известен е като един от създателите на лейбъла Formation Records, както и на световноизвестния бранд World of Drum&Bass.

Logistics се утвърждава като един от най-креативните артисти сред редиците на Hospital Records с уникалното си умение да съчетава лекото ликуид звучене и танцувалния дръм енд бейс.

Temper D набира скорост в дръм енд бейс индустрията си благодарение на майсторската си техничност и таланта да съчетава разнообразни електронни стилове, включващи брейкбийт, техно, дръм енд бейс и дъбстеп.

Jade запленява феновете си с мрачното съчетание на neurofunk и technoid звучене, което му гарантира място в редиците на лейбъли като Citrus, Black Sun Empire Recordings, Moving Shadow, Close 2 Death, Collective и Project 51