И след като стана ясно, че J&B организира първото у нас 3D DISCO парти и първото гостуване на майстор диджея Adam Freeland на 18 юни, изненадата за всички фенове е че купонът всъщност ще е двудневен.

На следващата вечер - 19 юни, J&B Party Weekend ще продължи с Goldie, който ще бъде подкрепен от българите H.M.S.U.

Сред другите постиженията в плодотворната музикална кариера на Goldie са съвместните му проекти с артисти като 3D (Massive Attack), Sarah Gregory, Bjork, Neneh Cherry, Noel Gallagher, James Lavelle, Nellee Hooper, както и първият му албум Timeless, продаден в над 250 000 копия. Създава и свой собствен дръм&бейс лейбъл Metalheadz, който издава всичко най-значимо от този стил.

Миналата година на пазара се появи последният му албум Memoirs of an Afterlife, който той подписа с друг свой псевдоним Rufige Kru. В момента Goldie ремиксира новото парче на Calvin Harris "Flashback" и работи по нов аранжимент на Timeless, който да се изпълни на сцената с оркестър и хор.

От екипа на J&B продължават да пазят в тайна мястото, на което ще се проведе уникалният J&B Party Weekend, като обещават, че ще е локация, която никой не очаква.