Само след два дни, на 30 ноември, ще се състои промоцията на дебютния албум на Фики Стораро. Звездата на "Пайнер" обещава много изненади, като първата е заглавната песен.

Очакванията бяха, че дискът ще е кръстен "Бум" - на едно от емблематичните в кариерата му парчета, както и самата му поява на голямата сцена, която предизвика бум.

Певецът на 2014-та и 2015-та година обаче е решил албумът да се казва Is This Love. Това е името на последния записан сингъл от него.

Is This Love е международен проект на английски език. Музиката е на известния турски композитор Исмаил Тунджбилек, който е дал позволението си единствено на Фики да направи нов вариант на неговата песен.

Снимка 265104

Текстът е на Рой Хил. Младият Стораро пътува до Истанбул за записа, а финализирането му става буквално броени часове преди албумът да влезе за производство.

Is This Love вече има и свой видеоклип. Фики буквално се влюбва в парчето и се организира да го снима веднага след прибирането си от Турция. С режисьора Люси Иларионов избират изчистена концепция.

Използват красивите цветове на гората през есента, където изпълнителят влиза в ролята на разказвач на една история за истинската любов.

Ексклузивната премиера на лентата ще бъде в сряда (30 ноември) от 21 часа едновременно по телевизия "Планета", на промоцията в Megami Club - Hotel Marinela и в You Tube.

"Винаги съм споделял, че се надявам един ден да имам световна сцена. Знам, че това не е лесно и не става изведнъж.

Но аз работя много и искам да достигам нови и нови хоризонти. Дебютният ми албум е поредната голяма сбъдната мечта", признава Фики.

Снимка 265103