Над 20 диджеи ще пускат на официалната фестивална вечер на SeeMe в подлеза пред Централна жп гара в столицата на 7 юни.

Традиционните /стандартни/ места за провеждане на партита в София не биха могли да отговорят на замисъла на организаторите на музикалния фестивал за едно нестандартно парти.

Различното място този път е изцяло реновираният и модернизиран, с фонтани и водопадни стени, подлез пред Централна гара в София.

Дирекция "Култура" към Столична община в лицето на нейния директор Галина Бежанска поощри нестандартната идея на организаторите за позиционирането на София като модерна музикална столица.

Над двеста артисти от цял свят и хиляди фенове ще променят културния облик на София. Тази идея бе възприета и безусловно подкрепена и от Тодор Кръстев - кмет на район Сердика.

Той и неговият екип влагат много енергия и ентусиазъм в осъществяването на нетрадиционното парти.

В самото начало на лятото избраното място предполага абсолютна независимост от метеорологичните условия.

Четирите сцени ще бъдат изградени на различни нива, като от „Динакорд" е създадена техническа концепция, която не позволява смесването на звука и гарантира високото му качество независимо на коя сцена се намираш.

Организаторите обещават, че компромис с артистите, шоу програмата, феновете и качеството на предлаганите напитки няма да бъде направен.