Името на Mahmut Orhan е синоним на най-големия музикален хит в Европа и на Балканите тази пролет - парчето “Feel”. 23-годишният диджей и продуцент от Бурса, е новата супер сензация на клубната сцена, който за кратко време покори денс чартовете у нас и в чужбина, а песента и клипа към нея буквално заливат медийното пространство.

Deep House, Indie Dance и Nu disco са любимите стилове на Mahmut Orhan, които провокират въображението и креативността му. Работата му основно е съсредоточена върху реаранжиране на парчета от 80-те и 90-те. През 2012 г. две от композициите му са включени в компилациите „Little Buddha 5” и "Siddharta Dubai (The Spirit of Buddha Bar)”.

На върха на славата си Mahmut Orhan ще гостува за първи път в България на 28 май, по покана на столичния клуб Mascara. Заедно с DJ Vasquez, младият хитмейкър ще поднесе на българската публика едно наистина впечатляващо шоу зад пулта.

През 2014г. реализира сингъла “Without You”, а година по-късно “Age Of Emotions” достига 33-то място в “Indie Dance / Nu Disco Top 100” на Beatport.

2016-та се оказва знакова в кариерата на талантливия продуцент, след като се ражда “Feel” feat. Sena Sener.