Преди броени дни собственикът и главен хореограф на SDS „The Center" получи специална покана за Urban Dance Camp Europe 2008. Георги Енчев и Мариела Станчева ще отидат, за да си "сверят часовниците" със световните хип-хоп светила.

Най-мащабният професионален лагер на стария континент за това лято ще се състои от 26 юли до 10 август в германския град Lörrach.

Участиеса потвърдили 18 от водещите хореографи в цял свят. Специален гост ще бъде Марти Куделка,още познат като главен хореограф и личен приятел на Джъстин Тимбърлейк.

Същият е правил хореографиите за световните турнета на Пинк, Джанет Джексън, Кристина Милан, Ен Синг, Манди Мур и много други от звездите на световната R&B и хип-хоп сцена.

Гост на UD- camp, за радост на всички получили покана, е също Шон Еваристо. Освен факта, че е един от секс символите в артистичните среди, Еваристо е познат с работата си с безспорно най-добре танцуващите супер звезди в САЩ , сред които се отличават имента на Ъшър, Дженифър Лопез, Джанет Джексън, Омарион Фърги.

За поредна година има прилично словенско участие. Желко Божич( главен хореограф на най-авторитетното хип-хоп училище в Европа - Kazina) и Андже Скубе(детето чудо в световноте хип-хоп танци)  също ще бъдат част от този звезден състав.

Urban Dance Camp Europe 2008 дава чудесен шанс на българските хореографи от "The Center" да качат нивото на тренировките и в последствие да разработят хореография, достойна за челните места в световните хип-хоп форуми.