"Приятели" въобще не е единственият пример сред комедийните сериали, който е направен така, че да устоява във времето и да бъде гледан от различни поколения.

Такъв е и "Женени с деца". За 11 сезона, излъчени между 1987 и 1997 г. сериалът събра много фенове, които сме сигурни, че и до днес се сещат за него с усмивка.

Хубавата новина е, че се подготвя нещо като възраждане на "Женени с деца". Казваме нещо като, защото не става дума за продължение с нови или същите актьори, а за създаването на анимационен сериал.

Алекс Картър, който бе един от продуцентите на Family Guy, ще се заеме с написването на сценария и историята, но за момента около нея не се знае нищо. Според Variety е сигурно, че актьорите от сериала ще се завърнат, за да дадат гласовете си на персонажите.

Ед О'Нийл, "Женени с деца" и кога е започнал да получава повече пари от сериала за ролята на Ал Бънди

Кога Ал Бънди е започнал да изкарва повече пари

И луксозната кола, която Ед О'Нийл е получил

Надяваме се, че нищо няма да се обърка и четиримата - Ед О'Нийл, Кейти Сейгал, Кристина Апългейт и Дейвид Фаустино, наистина отново ще влязат в ролите си. За момента нито една телевизия или стрийминг платформа не е закупила анимацията, но запознати източници твърдят, че заинтересовани не липсват.