"Женени с деца" (1987-1997 г.) със сигурност попада в списъка на любимите ни ситкоми, които сме гледали през годините.

Разбира се, основната заслуга е на добрата актьорска игра на Ед О'Нийл, който ни скъсваше от смях като Ал Бънди. Не бива да подценяваме и останалите актьори, но О'Нийл определено беше звездата на сериала.

Въпреки успеха на "Женени с деца" Ед О'Нийл е започнал да печели по-сериозни пари от него, едва след осмия сезон, който бива излъчван в края на 1993 г.

Пред Page Six актьорът казва, че по това време тогавашният му мениджър е водил дълги разговори с продуцентите от Columbia TV, за да бъде вдигнато възнаграждението му,

Първоначално до съгласие не се е стигнало, но след като всички останали актьори са преподписали договорите си, не са можели да си позволят да загубят Ед О'Нийл.

Снимка 504176

Източник: GettyImages

Тогава продуцентите са предложили доста висока сума, но мениджърът на актьора е продължавал да смята, че това не е достатъчно за клиента му. Предвид приноса му за сериала, разбира се.

В крайна сметка до споразумение се е стигнало, а мениджърът му е успял да издейства и чисто ново Porsche, което по онова време според О'Нийл е струвало 95 000 долара.