Първите два самостоятелни филма за Спайдърмен определено отвориха вратата на Том Холанд към Холивуд. Като едва ли ролята му на Питър Паркър не е била важна за кариерата му.

Уилем Дефо, "Спайдърмен: Няма път към дома" и условието, което актьорът е имал, за да изиграе злодея

Условието на Уилем Дефо отново да изиграе Зеления гоблин

И не става дума за пари

Освен общо трите самостоятелни филма за супергероя, Холанд взе участие и в три за "Отмъстителите". Като цяло последните пет години са доста натоварени за актьора.

Освен тези филми, той може да се похвали, че взе главни роли и в The Devil All the Time, "Живият хаос" и Cherry, а догодина предстои да го видим и в Uncharted, където ще си партнира с Марк Уолбърг.

Но очевидно всички тези ангажименти са изтощили Том Холанд, защото той мисли за почивка. Но лошата новина за феновете му е, че тази почивка може да се окаже по-дълга от очакваното. В интервю за People актьорът казва, че последните пет и повече години е посветил изцяло на кариерата си.

"Спайдърмен: Няма път към дома" и рекордните приходи в бокс офиса

Историческо представяне в бокс офиса за "Спайдърмен: Няма път към дома"

Никой и нищо не може да спре Питър Паркър

Сега обаче иска да я остави на заден план, за да създаде семейство и да разбере какво друго може да прави. Признава, че много обича децата и няма търпение да бъде баща. Разбира се, не споменава нищо за Зендая в тези си планове, но не очакваме и да го направи.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

Том Холанд също така казва, че обича да влиза в ролята на Спайдърмен, но е напълно наясно, че може би времето му като супергерой е изтекло и трябва да даде път на някой друг. Е, ние се надяваме, че "Спайдърмен: Няма път към дома" няма да е последният филм за Питър Паркър, в който виждаме актьора.