Вече от доста време знаем, че HBO подготвя сериал, който по някакъв начин ще продължи вече познатата ни история от "Сексът и градът".

"Сексът и градът", And Just Like That, Сара Джесика Паркър и какво се случва с героинята й в новия сериал

Ще изневери ли Кари на Тузаря

Нови снимки ни намекват какво ще става в And Just Like That

Основното нещо, което се знаеше за And Just Like That, беше, че Ким Катрал няма да се завърне в ролята си на Саманта. Вече обаче знаем и кога ще видим сериала.

Знаем също така и цялото му българско заглавие "Просто ей така - нова глава от Сексът и градът". От разпространения през уикенда тийзър става ясно, че чакането ще приключи на 9 декември, когато в HBO GO ще бъдат пуснати първите два епизода.

Снимка 553536

Източник: HBO България

Следващите осем пък ще бъдат пускани по един на седмица в четвъртък. За момента е предвидено, че "Просто ей така - нова глава от Сексът и градът" ще бъде достъпен само в стрийминг платформата.

От тийзъра и синопсиса става ясно, че една нова глава от "Сексът и градът" ще бъде започната със сериала, а в него трите приятелки - Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), ще продължат да се ориентира в реалността и живота вече наближавайки 50.

Уили Гарсън, причината за смъртта му и как Сара Джесика Паркър го почете

Известна е причината за смъртта на Уили Гарсън

Сара Джесика Паркър най-после коментира загубата му

Участие в един от епизодите има и Уили Гарсън, като това се явява и неговата последна роля.