За всички почитатели на "Сексът и градът" новината за смъртта на Уили Гарсън - актьорът в ролята на Станфорд Блач, беше истински шок. Той почина на 21 септември на 57-годишна възраст, а дни по-късно семейството му разкри причината за смъртта му.

Със сина си Нейтън

Източник: GettyImages

Със сина си Нейтън

В некролога, публикуван в The New York Times, сестра му Нина Таслър уточнява, че Гарсън си е отишъл от рак на панкреаса.

Много от колегите му в киното, както и 21-годишният му осиновен син Нейтън, написаха трогателни възпоминания за него. Единствено Сара Джесика Паркър не беше направила това до преди ден.

Уили Гарсън, смъртта на актьора от "Сексът и градът" и как колегите му го почетоха

"Сексът и градът" остана без един от героите си

Почина Уили Гарсън

56-годишната актриса, която ще видим и в продължението на "Сексът и градът" And Just Like That, почете паметта на Гарсън в профила си в Instagram. Тя спомена, че двамата с Гарсън са свързани с над 30 години приятелство.

"Уили. Ще ми липсва всичко, свързано с теб. Ще си припомням последните ни мигове заедно. Ще препрочитам всяко съобщение от последните ти дни и ще си запиша последните ни телефонни разговори. Отсъствието ти отваря кратер, който ще запълня с благословията на тези спомени, както и всички онези, които скоро ще си припомня."