Netflix определено ги бива да усещат какво искат хората да гледат и се стараят да им го дават. По веригата се случва да има не едно и две разочарования, но като цяло стрийминг платформата поддържа добро темпо.

Netflix и новото повишение на цените на абонаментните планове на стрийминг платформата

Netflix отново повишава цените на плановете си

Ето с колко и къде

След успеха на "Паразит" през 2019 г. Netflix се усетиха, че корейското кино може да се окаже златна мина. Затова и инвестираха пари в създаването на такива продукции. И резултатите не закъсняха, защото Squid Game буквално помете класациите. 

И докато очакваме втори сезон на сериала, разбираме, че се е случило нещо съвсем логично - Netflix ще ни предоставят още доста корейски продукции през 2022 г. От The Hollywood Reporter разбираме, че през следващите месеци трябва да видим цели 25 оригинални корейски продукции.

През 2021 г. стрийминг платформата инвестира 500 милиона долара за подобно съдържание, като тази сума със сигурност ще бъде надмината през тази година. За момента няма как да знаем точно, защото не са обявили точна инвестиция.

Shadow and Bone, Юлиан Костов и старта на снимките на втори сезон на сериала на Netflix

Отново ще гледаме български актьор в хитов сериал на Netflix

Юлиан Костов се завръща в Shadow and Bone

Сред продукциите, които ще видим тази година са All of Us Are Dead, Money Heist: Korea - Joint Economic Area и Seoul Vibe.