От пускането на втория сезон на "Наркос: Мексико" (Narcos: Mexico, 13 февруари) измина повече от половин година, в която не чухме нищо от Netflix относно дали сериалът ще бъде подновяван за поне още един.

"Наркос: Мексико", Narcos: Mexico и първи трейлър на втори сезон

В Мексико ще се лее кръв ( и наркотици)

Трейлър на втори сезон на "Наркос: Мексико"

Честно казано, бяхме го отписали, защото стрийминг платформата не се бави много, когато даден сериал е успешен, за да го поднови. Очевидно, пандемията ги е накарала да бъдат една идея по-предпазливи, защото едва сега разбираме, че "Наркос: Мексико" ще има трети сезон.

И това е страхотна новина, но ще има известни промени. Според The Hollywood Reporter, Карло Бернард ще замени Ерик Нюман като шоурънър.

Скут МакНейри ще се завърне в ролята си на агента от DEA Уолт Бреслин, но няма да видим Диего Луна като Феликс Гаярдо. Това обаче не ни изненадва толкова много, защото през април актьорът каза пред IndieWire, че в началото се е забавлявал, но в последствие тежката тематика на сериала е започнала да му се отразява зле.

В края на втори сезон видяхме как Гаярдо беше тикнат зад решетките за убийството на Кики Камарена (Майкъл Пеня). И това, разбира се, ще доведе до разцепление в картела му.

Трети сезон на "Наркос: Мексико" ще ни покаже войната за надмощие между останалите картели, която избухва след влизането на Гаярдо в затвора. Действието пък ще ни пренесе в 90-те години на минали век. Но с това изненадите не спират.

Assassin’s Creed, Netflix и трите сериала, които стрийминг платформата ще създаде

Netflix ще вдъхне нов живот на Assassin’s Creed

Ето за този сериал си заслужава чакането

Вагнер Моура, който изигра Пабло Ескобар в първите два сезона на "Наркос", ще режисира два епизода от предстоящия трети сезон на "Наркос: Мексико".