Вече повече от година знаем, че Hulu нямат намерение да се бавят излишно и действат с бързи темпове по пускането на Mike - биографичния сериал за Майк Тайсън.

Джейми Фокс, Майк Тайсън, Антоан Фукуа, Мартин Скорсезе и промяната на биографичния филм за боксьора в сериал

Няма да има филм за живота на Майк Тайсън

Но пък се задава сериал с Антоан Фукуа и Мартин Скорсезе на борда

Самият боксьор може и да не е много доволен от продукцията, защото не е замесен в нея по никакъв начин, но това не означава, че тя няма да бъде интересна. А и ще можем да сравним и неговата гледна точка в друг сериал, в който Джейми Фокс ще влезе в главната роля.

Но докато за него не знаем нищо по-конкретно, от Hulu преди месец пуснаха тийзър, а сега и пълен трейлър на Mike. Вече сме наясно, че Треванте Роудс ще бъде Майк Тайсън, но едва сега чуваме и виждаме по-подробно за какво точно става дума.

Трейлърът отново не ни дава кой знае колко сюжетни връзки, но пък ни зарежда с необходимата доза контекст за сериала. А именно, че ще проследи както върховете, така и спадовете в живота и кариерата на един от най-великите боксьори в историята.

Mike, Hulu, Треванте Роудс и тийзър биографичния сериал за Майк Тайсън

Турбулентният живот на Майк Тайсън отблизо. Още по-близо

Тийзър на Mike с Треванте Роудс

От детските години и трудностите, през които е преминал, та до прословутото отхапване на ухото на Ивендър Холифийлд, затвора и притежанието на бял бенгалски тигър. Първите два епизода от общо осем ще бъдат пуснати в Hulu на 25 август.