За Леа Сейду, която повечето хора познават като Маделин от последните два филма за Джеймс Бонд, снимките на "Синият е най-топлият цвят" са били ужасни.

Леа Сейду, "Синият е най-топлият цвят" (Blue Is the Warmest Colour), секс сцените и изтощителните изисквания към екипа

Не само секс сцените са били проблем за Леа Сейду в "Синият е най-топлият цвят"

Актрисата не помни с хубаво целия снимачен процес

Самата тя твърди, че не толкова заради секс сцените, които изобилстват в него, а заради самия начин на работа на режисьора. Макар и травмиращо преживяване, френската актриса е решила да се впусне отново еротичната тематика.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Леа Сейду ще участва в подготвяния филм Emmanuelle. Той е базиран на еротичния роман на Еманюел Арсан от 1967 г. и ще ни покаже различните сексуални фантазии, през които преминава главната героиня.

Снимка 466009

Източник: GettyImages

Одри Диван ("Събитието") трябва да режисира, като това ще е и първият ѝ англоезичен филм, а Ребека Злотовски (An Easy Girl) ще напише сценария. Emmanuelle ще бъде предлаган на заинтересовани купувачи на филмовия фестивал в Кан.

Най-известната адаптация на романа до момента е тази от 1974 г., в която в главната роля влезе Силвия Кристел. Тогава той се радваше на голяма популярност в световен мащаб и се превърна в първия филм само за възрастни (X-rated) на Columbia Pictures.

За момента не е ясно нито кой ще прави компания на Леа Сейду в Emmanuelle, нито кога евентуално могат да започнат снимките на филма.