През последните няколко години Киану Рийвс натрупа толкова много фенове и хора, които просто му симпатизират, че спокойно можем да кажем, че е сред най-популярните и обичани актьори в Холивуд.

Киану Рийвс, Чаруелтън, Англия, появата на актьора в бар и снимките с фенове

Неочакваната проява на Киану Рийвс

Всички обичат Киану

С каквото и да се захване, все му се получава, но и очакванията на всички всеки път са големи. И на този фон идва новината, че Рийвс отново ще влезе в ролята на Константин от едноименния филм от 2005 г.

Според Deadline, Warner Bros. са решили да съберат отново Киану Рийвс и режисьора Франсис Лорънс, за да създадат продължение на "Константин". Свръхестественият трилър успя да спечели 200 милиона долара от бокс офиса преди 17 години, като се очакваше, че ще има и продължение.

Очевидно е трябвало да минат и толкова много години, за да се случи. Първият филм ни срещна с екзорсиста Джон Константин (Рийвс), който защитава хората от демоните, които постоянно искат да нахлуят в нашето пространство. Той е базиран на комиските на DC Hellblazer.

Brzrkr, Киану Рийвс и какво се случва с анимирания сериал на актьора

Какво се случва с комикса на Киану Рийвс

Ето какво знаем

Към момента няма повече подробности около продължението на "Константин", като не се знае нито кога се очаква да започнат снимките, нито пък кога да го очакваме по кината. Няма яснота и около актьорския състав.