Когато стане дума за екшън филми, в главите ни изникват много имена, но едно от тях винаги е това на Марк Уолбърг. През годините сме го гледали в не един и два филма, в които стрелянето и боят са в основата на сюжета.

Марк Уолбърг, режимът, тренировките и как на 49 излежда като на 29

Марк Уолбърг - на 49 като на 29

Железният режим на актьора в действие

Въпреки че наближава 50, Уолбърг не се е отказал от този жанр, дори напротив - има реални шансове да превърне един от следващите си екшъни във франчайз. Е, това зависи, разбира се, от доста неща.

Иначе, филмът, за който става дума, е Infinite и освен доста бой, стреляне и преследване с коли, има и интересна идея. Уолбърг ще изигра мъж на име Евън, който се оказва, че е безсмъртен, защото всеки път, когато умре, се преражда.

Но уловката е, че не помни нищо от миналото си. Разбира се, има и злодей, който е готов на всичко, за да разбере как е възможно това. Режисьор на Infinite е Антоан Фукуа, като филмът е базиран на книгата The Reincarnationist Papers.

Трейлърът пък е доста нестандартен, защото се фокусира изключително много върху една сцена. По принцип главната роля във филма е била предвидена за Крис Евънс, но в крайна сметка Марки Марк е успял да се уреди с нея.

Марк Уолбърг, Лоранс Дюран, Stu и как актьорът е напълнял за ролята

Нечовешката диета на Марк Уолбърг с по 7000 калории на ден

Това може да си го позволи само Марки Марк

Трябваше да видим Infinite още миналото лято, но заради всички-знаем-защо това ще се случи тази година. От 10 юни ще бъде пуснат в стрийминг платформата Paramount+.