Съвсем смело можем да заявим, че "Нотинг Хил" (1999 г.) с Хю Грант и Джулия Робъртс е любимата ни романтична комедия. Гледали сме я толкова много пъти, че е невъзможно да кажем колко точно.

"Отмяната", Хю Грант, Никол Кидман и втори тийзър на лимитирания сериал

Убиец ли е Никол Кидман

Вотри тийзър на "Отмяната"

Този филм просто стои на нашия Олимп на романтичните комедии и досега не се е намерил кой да го бутне. И трябва да признаем, че много пъти сме искали тайничко да видим продължение на филма.

За съжаление не ни е огряло и едва ли ще ни огрее. От Хю Грант обаче разбираме, че той лично би направил продължение на "Нотинг Хил".

Снимка 390233

Източник: GettyImages

Актьорът отговаряше на въпроси в социалните мрежи покрай промотирането на сериала на HBO "Отмяната". И един от тях е дали иска отново да участва в романтична комедия.

Грант казва, че би искал да направи продължение на "Нотинг Хил", в което да се покаже какво се случва след щастливия край. Според актьора, то би проследило развода, скъпите адвокати и как децата биват замесени в цялата тази ситуация.

Е, определено не искахме да чуем точно това, но се надяваме, че Хю Грант се е шегувал и няма наистина да инициира подобно нещо.