През 2017 г. в "Бодигард на убиеца" вече видяхме, че Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън са опасно добра комбинация. И съвсем естествено няколко години по-късно ще получим още един филм.

"Бодигард на убиеца" - Райън Рейнолдс, Самюъл Л. Джаксън и Салма Хайек ще се завърнат във втория филм

Ще се избият ли Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

"Бодигард на убиеца" ще има и втори филм

В Hitman's Wife's Bodyguard Майкъл (Рейнолдс) и Дариус (Джаксън) отново ще се хвърлят в купона, но този път в центъра ще бъде една силна и много опасна жена - Соня (Салма Хайек).

Соня е съпругата на Даруис и я видяхме още в първия филм, но тогава ролята ѝ определено беше много малка. Тук обаче нещата ще са различни, защото именно тя ще върне Майкъл обратно в екшъна.

Защо обратно ли? Защото на най-добрия бодигард му е забранено да се занимава с тази професия. Просто не му се отразява добре. Но е сбъркал като си е помислил, че ще може спокойно да се справи с проблемите си.

Заедно със Соня и Дариус ще се окажат на пътя на злодей (Антонио Бандерас), който освен че иска да мине през тях, има и по-големи зли планове. Очкава ни доста екшън и шеги в стил Райън Рейнолдс, което е супер.

Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, ваксината срещу COVID-19 и как двамата се пошегуваха ваксинирането си

Шегата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с ваксинирането

Семейство с чувство за хумор

По подобие на първия филм и вторият е продуциран от Lionsgate и Millennium, като отново част от снимките са проведедени в България в Nu Boyana Film Studios.

Hitman's Wife's Bodyguard трябва да е по кината от 16 юни