На Уил Смит може и да му се иска всички бързо да забравят какво направи на Оскарите, но сме сигурни, че няма да се случи точно така.

Fast & Loose, Уил Смит, Дейвид Лийч, Netflix и придобиването на правата върху филма

Netflix спечели наддаването за екшън с Уил Смит

Fast & Loose ще бъде режисиран от Дейвид Лийч

По-интересното в случая е дали кариерата на актьора ще понесе същия шамар, който отнесе Крис Рок. А това може и вече да започва да се случва.

От Complex разбираме, че Netflix са сложили на пауза работата по Fast and Loose. Новината идва дни след случилото се на Оскарите. За момента не е обявено официалната причина за спирането на работата по филма, в който Уил Смит трябва да влезе в главната роля, но за нея се разбира и няколко дни след като Дейвид Лийч се отказа от режисьорския пост.

Снимка 568490

Източник: GettyImages

Решението му е взето на база работни ангажименти, като е жертвал Fast and Loose, за да режисира Fall Guy с Райън Гослинг. Това е изправило продуцентите пред големи трудности, защото трябва да търсят режисьор.

Така че спирането на работата по филма може и да не се дължи на случилото се на Оскарите. Но се появяват информации, че преди злополучната церемония Sony са предоставили на Смит 40 страници от сценария за "Лоши момчета 4". След шамара обаче са решили също да сложат проекта временно на пауза.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Оскари 2022, шамарът в лицето на Крис Рок и защо всички са срещу актьора

Един за всички - всички срещу Уил Смит

Какво точно се случи на Оскарите

Следващият филм с участието на Уил Смит, който трябва да видим, е Emancipation. Очакванията са филмът на Apple TV+ да бъде пуснат към края на тази година, но премиерна дата все още не е определена.