От доста време се спекулира с бъдещето на "Анатомията на Грей". Към момента обаче не изглежда, че един от най-популярните сериали през последните 10 и повече години ще ходи някъде.

Елън Помпео, "Анатомията на Грей" и защо не е напуснала сериала

Елън Помпео: Избрах парите пред преследването на други роли

Какво е провокирало звездата от "Анатомията на Грей" да вземе това решение

В новия 19-и сезон обаче ще има една голяма промяна. И тя е свързана не с кой да е, а с главния герой Меридит Грей. От The Hollywood Reporter разбираме, че Елън Помпео, която влиза в ролята на Грей, ще редуцира чувствително присъствието си в новия сезон.

Очакванията са за общо 22 епизода, от които тя да вземе участие в едва осем от тях. Въпреки това, Елън Помпео ще продължи да бъде основният разказвач в сериала. А и няма планове това да бъде последният сезон на "Анатомията на Грей".

Решението на актрисата да намали присъствието си в сериала, с който стана известна, се дължи на факта, че ще поеме ново предизвикателство. Помпео ще продуцира и участва в нов сериал на Hulu, който към момента няма дори работно заглавие.

Но за него се знае, че ще проследи интересната история на семейство, което макар да има три деца, решава да осинови осемгодишно момиче с рядка форма на нанизъм. Но с времето се случват странни неща и те започват да се съмняват в историята и версията на момичето.

Елън Помпео и ще спре ли да играе актрисата от "Анатомията на Грей"

Приключи ли Елън Помпео с актьорството

Отговорът не е еднозначен

Цялата история ще се окаже по-заплетена от очакваното и ще бъде намесена не само пресата, но и съдът. А всичко това ще подложи на сериозно изпитание и самото семейство. За момента не се знае кога се очаква да видим новия сериал.