Колкото и да не им се иска на феновете, "Анатомията на Грей" все някога ще трябва да свърши. Но дори и при подобни мрачни мисли все пак остава утехата, че всеки ще може да гледа любимия си от сериала актьор в други продукции и роли.

"Анатомията на Грей", Криста Върноф и каква ще бъде съдбата на сериала

Каква ще е съдбата на "Анатомията на Грей"

Какви са плановете на Криста Върноф

Не такъв обаче може да бъде случаят с Елън Помпео. Въпреки че кариерата ѝ започва още в средата на 90-те години на миналия век, актрисата няма кой знае колко роли зад гърба си.

Основната причина е, че се е отдала изцяло на "Анатомията на Грей", в който се снима от 2005 г. И за тези повече от 15 години е записала едва две епизодични появи в други сериали.

Логично е да си помислим, че когато сериалът приключи, на 51-годишната Помпео ще ѝ остане време да започне нещо ново. Но не точно такива са и нейните планове.

В подкаста Ladies First с Лора Браун, Елън Помпео казва, че след "Анатомията на Грей" няма да се стреми към нови роли. Не изключва възможността да я видим отново на екран, но това определено не е нещо, което тя иска на 100%.

Помпео казва, че може и да не е играла много различни роли през тези години, но се чувства така, сякаш направила всичко, пише People. "Да седиш в каравана, да пътуваш постоянно, да снимаш дадено нещо в Атланта, друго пък във Ванкувър. Нямам желанието да седя в каравана в 11 вечерта и да чакам да ме повикат, за да заснема сцена."

Елън Помпео, "Анатомията на Грей" и защо не е напуснала сериала

Елън Помпео: Избрах парите пред преследването на други роли

Какво е провокирало звездата от "Анатомията на Грей" да вземе това решение

Според Елън Помпео всичко това е за младите. Което ни звучи сякаш отстъпва мястото си. Сега остава времето да покаже какво точно ще се случва.