Двата самостоятелни филма за Спайдърмен, свързани с киновселената на Marvel, се оказаха доста успешни и съвсем логично се подготвя и трети.

Том Холанд, Uncharted, Марк Уолбърг и формата, в която е влязъл актьорът за филма

Невероятната форма на Том Холанд

Ще бъде сериозна конкуренция на Марки Марк

Към момента се очаква да тръгне по кината през ноември 2021 г., но предвид променящата се постоянно ситуация около пандемията е напълно възможно да бъде преместен за 2022 г.

Докато очакваме снимките да започнат (в момента Том Холанд е зает с тези на Uncharted) от The Hollywood Reporter разбираме, че Sony и Marvel се готвят да върнат един добре познат злодей в третия филм за Спайди.

Все още не е официално потвърдено, но Джейми Фокс е на финалната права на преговорите за участие във филма, като той трябва да изиграе Електро. Точно така, същият Електро, който видяхме в "Невероятният Спайдърмен 2" с Андрю Гарфийлд.

И във филма от 2014 г. Фокс беше в ролята на злодея, като ни е интересно дали ще се направи някаква препратка към това или ще бъде напълно игнорирано.

Том Холанд, Зендая, Спайдърмен и как реагираха двамата на новината

Том Холанд няма да ходи никъде

Спайдърмен няма да ходи никъде

Би трябвало снимките на "Спайдърмен 3" да започнат до края на тази година, така че оставаме обнадеждени. Оставяме и трeйлър на "Невероятният Спайдърмен 2", за да си припомним на какво точно е способен Електро.