Само след няколко дни ще може да кажем, че сме видели половината от първи сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon), защото в понеделник, 19 септември, ще бъде излъчен пети епизод.

"Домът на дракона" (House of the Dragon), епизод 5 и какво знаем за него от тийзъра

Нежелана сватба и кръвопролития в пети епизод на "Домът на дракона"

Какво ни подсказва тийзърът на новия епизод

Тийзърът вече ни подсказа какво да очакваме от него, като за жалост това ще бъде последният епизод, в който в ролите на Ренира Таргариен и Алисент Хайтауър ще видим Мили Алкок и Емили Кери. След това щафетата ще бъде поета от Оливия Кук и Ема Д'Арси.

Но все още всички говорят за случилото се в четвърти епизод и разигралите се в него интимни сцени. Една от тях обаче е ужасявала Емили Кери. В следващите редове ще има леки спойлери, така че четенето трябва да бъде обмислено, ако някой не е гледал сериала до момента.

Да си дойдем на думата. В четвърти епизод видяхме как Алисент изпълнява съпружеските си задължения към краля. В първия случай тя се погрижи той да бъде добре измит, докато си взима вана. А във втория бе повикана в покоите на Визерис, след което последва една доста странна секс сцена.

Именно тя е притеснила ужасно много Емили Кери. Актрисата, която играе Алисент, казва пред Newsweek, че когато е получила ролята, е била на 17 години и е била наясно със славата, която има Game of Thrones. А част от нея са и всички секс сцени, включени в сериала.

"Домът на дракона" (House of the Dragon) и гафът, който феновете забелязаха в епизод 3

Гафът в трети епизод на "Домът на дракона"

Този път не е чаша за кафе

Ето защо се е притеснила, че като съпруга на краля също ще трябва да участва в такава. В момента Кери е на 19 и смята, че наличието на интимен координатор на снимачната площадка е било ключово за нея. Също така отдава заслуженото и на Пади Консидайн, който влиза в ролята на крал Визерис.

Емили Кери твърди, че първата сцена, която е прочела от "Домът на дракона", е била именно тази, в която героинята ѝ прави секс с краля. Но фактът, че за гладкото ѝ заснемане се е грижел интимен координатор, я е успокоил.

Шон Бийн, интимните координатори, мнението им за тях и как реагираха Рейчъл Зеглър и Джамила Джамил

Актрисите, които нападнаха Шон Бийн заради секс сцените

Сериозен спор

Всъщност актрисата признава, че е минало много по-добре, отколкото си е представяла. С позицията ѝ обаче едва ли би се съгласил Шон Бийн, който наскоро каза, че интимните координатори развалят спонтанността в заснемането на секс сцените.