За огромно съжаление "21 моста" се оказа един от последните филми на Чадуик Боузман преди неочакваната му смърт.

Чадуик Боузман, "Черната пантера 2" и бил ли е убеден актьорът, че ще победи рака

Чадуик Боузман е бил убеден, че ще пребори рака

Понякога думите са излишни

След нея един куп негови колеги се изредиха да казват колко добър човек е бил Боузман. В интервю за Empire Сиена Милър, която участва в "21 моста" редом с него, дава и конкретен пример за това колко голям човек е бил Чадуик Боузман.

Милър казва, че актьорът е бил голям фен на работата ѝ и се е свързал с нея лично, за да ѝ предложи да участва във филма. Точно в този момент обаче тя се е чувствала изтощена и признава, че ако не е бил Боузман и неговото отношение, е щяла да откаже ролята.

Снимка 498431

Източник: GettyImages

Съгласила се е и предвид големия бюджет на филма (33 милиона долара) е поискала определена сума пари, но студиото (STXfilms) не се е съгласило. Тогава Чадуик Боузман се е намесил и е дал част от неговото възнаграждение за филма на Милър, за да се получи сумата, която е искала.

Чадуик Боузман, Ma Rainey's Black Bottom и това ли е последната роля на актьора

Това ли е последната роля на Чадуик Боузман

И кога се очаква да видим филма

Според актрисата, мнението му е било, че тя го заслужава и така справедливо. И Сиена Милър признава, че това е най-необикновено нещо, което ѝ се е случвало, защото просто такива постъпки в тази индустрия са рядкост (ако въобще ги има).

21 Bridges, Чадуик Боузман и първи трейлър на филма

Черната пантера тръгва по петите на серийни убийци

Чадуик Боузман ще бъде ченге в 21 Bridges