След огромния успех на Borat Subsequent Moviefilm, Мария Бакалова си заслужи участие в The Bubble на Джуд Апатоу и Bodies Bodies Bodies, който трябва да тръгне по кината това лято. 

Bodies Bodies Bodies, Мария Бакалова и трейлър на филма с Пийт Дейвидсън

Мария Бакалова ще разследва мистериозно убийство

Трейлър на Bodies Bodies Bodies

Сега със задоволство разбираме, че ролите на актрисата не спират и тя ще участва в Branded, където компания ще ѝ правят Алекс Петифър, Франк Грило и Том Хопър.

От Deadline разбираме, че филмът е базиран на статия на Дейвид Гран в New Yorker, озаглавена The Brand, и проследява историята на организираните престъпни банди в американските затвори. 

Тейлър (Патифър) някога е бил обещаващ футболен играч, който обаче сега излежава доживотна присъда за убийството на дилър. В затвора той се среща с Картър (Грило), който пък е ръководител на доминанта банда, и го взима под опеката си, за да го направи следващият лидер.

Властите, разбира се, се опитват да разбият бандата, премествайки нейни членове в други затвори, но това всъщност само я прави по-силна. Защото по този начин придобива влияние и в други затвори, а накрая то се простира и извън пределите им.

Всичко за Тейлър изглежда доста добре предвид факта, че трябва да лежи в затвора, като дори му се отдава възможност да печели доста пари и да се ожени за половинката си Лили (Бакалова). Но след едно посещение в затвора Лили забременява, което ще преобърне напълно вижданията на Тейлър.

Мария Бакалова, Glamour България и стилната фотосесия на българската актриса

Мария Бакалова блести на българска корица

Актрисата все по-ослепителна

Повишената ескалация на напрежение и насилие в бандата му пък ще го изправи пред решението дали да не срине всичко, което е изградено с негова помощ. Очакванията са снимките да започнат още тази есен, което означава, че трябва да се завърти по кината по някое време догодина.