Не са една и две продукциите, на които през последните две години не им върви особено много, когато става дума за спазване на графика на снимките.

Летиша Райт, Black Panther: Wakanda Forever и инцидентът, при който актрисата е пострадала

Инцидентът на снимките на Black Panther: Wakanda Forever

Ще се отрази ли случилото се на филма

Най-честата причина, разбира се, е пандемията, но при Black Panther: Wakanda Forever не говорим само това. През лятото на миналата година Летиша Райт претърпя инцидент на снимачната площадка на филма и се наложи да бъдат въведени промени.

Частите без нейно участие бяха дозаснети, но състоянието на актрисата не позволяваше да се върне отново към задълженията си. От The Hollywood Repoter разбираме, че около пет месеца по-късно снимките на втория самостоятелен филм за Черната пантера ще бъдат подновени тази седмица.

Очевидно, контузията на Райт е отшумяла, а и заразените с COVID-19 членове на екипа, сред които е и Лупита Нионго, са се възстановили напълно. Надеждите са, че всички тези прекъсвания в работния процес няма да засегнат премиерната дата на филма - 11 ноември.

Black Panther: Wakanda Forever, "Индиана Джоунс 5" и нови отлагания на премиерни дати на филми

Disney отново разбъркаха графика си

Някои от големите филми ще трябва да почакат

Сигурни сме, че няма фен на Marvel, които да иска това, защото изгаря от нетърпение да разбере как точно ще бъде заменен и почетен Чадуик Боузман.