"Дяволът носи Прада" определено даде силен кариерен тласък на Ан Хатауей и до днес си остава един от най-емблематичните филми с нейно участие.

„Когато животът те хване натясно“, Лорън Уайзбъргър и продължението на "Дяволът носи Прада"

Героите от "Дяволът носи Прада" се завръщат

Нова история, нови емоции

38-годишната актриса се появи в предаването Drag Race, където водещият Ру Пол не пропусна да ѝ зададе и няколко въпроса.

Сред тях беше и този дали през годините ѝ се е налагало да се бори със зъби и нокти за роля. На което Хатауей бързо отвърна с въпроса "Колко време имаме?"... 

Всъщност, добре знаем, че избирането ѝ за ролята в "Дяволът носи Прада" си е било цяла борба. През годините Ан Хатуей е споделяла неведнъж, че не е била първоначалният избор за главната героиня, но все пак е успяла да се пребори и да промени нещата.

Сега пък уточнява, че всъщност е била девети вариант за ролята на Анди, но не се е предала. Фаворит е била Рейчъл Макадамс, която тогава набра сериозна скорост благодарение на "Тетрадката".

WeCrashed, Джаред Лето, Ан Хатауей, Apple и сериалът, който се подготвя за WeWork и Адам Нойман

Джаред Лето и Ан Хатауей ще бъдат съпрузи

В един много интересен сериал

Но самата тя се отказала ролята, което пък в крайна сметка е отворило вратата на Ан Хатауей, пише People. Освен да кажем дружно: Благодарим ти,Рейчъл Макадамс!