Собствениците на iPhone са 21 пъти по-склонни да скочат под завивките с новото си завоевание, отколкото притежателите на друго устройство. 

Учените са стигнали до извода, че момичетата предпочитат мъже, които имат едно от "ябълковите" устройства, пише kladata.com. Такива хора вдъхват в представителите на нежния пол увереност в това, че са финансово независими и готови да се отдадат на своите половинки.

След провеждането на анкетата сред множество Android и iPhone потребители, учените са успели да заключат, че последните са много по-удовлетворени от живота си.

Също така, момичетата значително с по-голямо желание се съгласяват на среща с мъж, който има собствен iPhone. Притежателите на тези джаджи имат 20 пъти по-често сексуална връзка отколкото феновете на Android технологиите.

Нежната половина доста негативно се отнасят към младите хора, при които екрана на мобилният им телефон е напукан или мръсен. Това им говори, че възможният партньор не притежава финансова стабилност и изобщо не обръща внимание на имиджа си.