Остават по-малко от две седмици до обявяването на новите Galaxy S телефони и вълненията около флагманите определено са големи. 

Технологичните форуми преливат със слухове и изтекли изображения, като преди ден в мрежата се появи достоверна информация, разкриваща интересни неща около Galaxy S10+. 

Най-големият и скъп модел ще печели от обратно зареждане, което означава, че ще може да зарежда съвместими джаджи по безжичен път, ползвайки собствената си енергия.

Снимка 405327

Източник: YouTube / MarquesBrownlee

Функцията е се казва Powershare и е новост при продуктите на Samsung, но не и за пазара.

Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro също притежават способността да зареждат други устройства безжично и бяха първите телефони на масовия пазар с тази функция. 

Не знаем дали обратното зареждане при Galaxy S10+ ще работи и с телефони на други производители, както при Mate 20 Pro, но със сигурност знаем, че ще зареждаме слушалките Galaxy Buds, които ще излязат на пазара през март.

Слушалките ще представляват следващо поколение Gear IconX и ще имат 8GB вградена памет за музика. Цената им ще е 149 евро, но можем да ги вземем безплатно, ако предплатим за някой от новите Galaxy S10 модели преди 7 март.

Samsung показа сгъваемия Galaxy F и Galaxy S10

Samsung показа сгъваемия Galaxy F и Galaxy S10

И още доста вълнуващи джаджи