Samsung Galaxy Note 10 смартфоните са сред най-очакваните модели тази година. Вече са спрягани и за най-мощните телефони, които ще видим през 2019 г.

Samsung Galaxy Note 10 и как ще изглежда телефонът

Ето как ще изглежда Samsung Galaxy Note 10

В мрежата се появиха официални снимки на телефона

Въпреки че телефоните ще бъдат представени след около месец, вече знаем това-онова за способностите и дизайна им.

Преди седмици в мрежите тръгна слух, че по-скъпият и голям Note 10+ ще разполага с възможности за ултра-бързо зареждане, който сме склонни да вземем насериозно.

Ice Universe, който обикновено не греши с прогнозите си по отношение на новите потребителски технологии, съобщи, че Note 10+ ще бъде съвместим с 45-ватово зарядно и ще може да бъде зареждан безжично с 20-ватова подложка.

Защо е добре да избягваме безжичното зареждане

Защо е добре да избягваме безжичното зареждане

Безжичните зарядни скъсяват живота на батерията

При покупката на телефона обаче в кутията ще можем да намерим само 25-ватовото зарядно с кабел, което Samsung пусна с Galaxy S10 5G, a по-мощните алтернативи ще трябва да закупим отделно.

Все още не е ясно какъв ще е капацитетът на батерията на Note 10+, но при всички положения бързото зареждане ще е важен елемент за маркетирането и популяризирането на флагмана.

Слухът за бързото зареждане на следващия Galaxy Note никак не ни изненадва - подобна екстра е, малко или много, очаквана за телефон от този калибър. Още повече че големите китайски производители вече предлагат подобни възможности във водещите си модели, какъвто е и Note за Samsung.