Samsung Galaxy Note 10 е един от най-очакваните смартфони тази година. Вече разполагаме и със сравнително достоверни изображения, които разкриват как ще изглежда флагманската линия.

Вчера, 10 юли, в Twitter се появиха снимки на Note 10 и Note 10+, като източникът им твърди, че това са изтекли официални кадри, дошли директно от архивите на Samsung.

Изображенията са в крак със слуховете около дизайна на новите телефони и действително изглеждат доста убедителни.

Samsung Galaxy Note 10

Източник: Twitter / Ishan Agarwal

Samsung Galaxy Note 10

Както се очакваше, Note 10 и Note 10+ явно ще разполагат с Infinity-O екрани, при които 10-мегапикселовата селфи камера е поместена в средата на горната част на панелите.

Малкият Note 10 най-вероятно ще бъде с 6.3-инчов дисплей, докато този на Note 10+ ще предложи 6.75 инча.

Samsung Galaxy Note 10+

Източник: Twitter / Ishan Agarwal

Samsung Galaxy Note 10+

Най-забележимата промяна е в позиционирането на задните камери, които няма да са в типичния за Samsung хоризотален сетъп, а ще бъдат подредени във вертикален модул в лявата горна част на задния панел.

И при двата модела изглежда, че този модул ще помещава три камери - главна, широкоъгълна и такава за далечно снимане, като при Note 10+ виждаме и Time-of-Flight сензор, разположен под светкавицата.

Samsung Galaxy Note 10+

Източник: Twitter / Ishan Agarwal

Samsung Galaxy Note 10+

Очаква се и двата модела да са оборудвани с най-бързите чипове в момента и да разполагат с хай-енд варианти, които имат до 1ТВ памет и 12GB RAM, също като Galaxy S10.

Официалното представяне на Note 10 линията ще бъде на 7 август, когато ще научим и всичко останало за новите телефони.