Модният гигант Louis Vuitton преди време представи чанти с вградени LED екрани, а миналата година пусна и безжични слушалки за нескромната сума от 1000 долара. 

AirPods, Louis Vuitton, MISHO, Byredo и още дизайнерски допълнения към слушалките на Apple

Малки бижута за безжични слушалки

Една много специална селекция

Въпреки че не асоциираме LV с технологични джаджи, желанието на компанията да предлага електронни продукти изглежда не стихва. 

Тази седмица бе представен безжичен говорител с формата на малка летяща чиния, който е точно толкова шикозен и скъп, колкото бихме очаквали от LV. 

Снимка 539679

Източник: Louis Vuitton

Horizon Light Up Speaker напомня малка дамска чанта и е снабдена с 24 LED диода, които напомнят светлините на Amazon Echo. Цялата колонка е украсена с логото на марката и всевъзможни други детайли. 

Звукът идва от три-инчов буфер и два 0.75-инчови говорителя за високи тонове, но не бива да очакваме чудеса, защото LV има твърде малък опит в областта на звука, а чипът в говорителя е от среден клас и е Qualcomm QCS 404. 

Звукът се разпръсква на 360 градуса, което е удобно, в случай че се наложи да ползваме колонката за конферентни разговори. 

Снимка 539682

Източник: Louis Vuitton

В нея има общо три микрофона и е съвместима с платформата AirPlay на Apple. 

В крайна сметка обаче Horizon Light Up Speaker е много повече модна джаджа, отколкото тонколона, и като такава цената й се ръководи от другите продукти на марката. 

Снимка 539680

Източник: Louis Vuitton

В случая сумата, с която ще трябва да се разделим, за да сме ултра модерни, е точно 2890 долара. 

Apple HomePod mini и какво предлага новият говорител

Добър избор ли е новият Apple HomePod mini

Ниската цена примамва

За толкова можем да си купим над 70 колонки JBL GO 3, но нито една от тях няма да привлече толкова погледи и внимание, колкото говорителят на Louis Vuitton.