През 2016 г. Apple пусна първите си безжични слушалки и всички полудяха по тях. Днес вече редица модни къщи предлагат най-различни аксесоари към AirPods. И дори са толкова са търсени, че днес куп брандове си имат отделна категория в портфолиото за тях.

Louis Vuitton / Nanogram

Миналата година Louis Vuitton ни зарадва с обеци за слушалки. И, естествено, не пропусна да ги окичи с емблематичните за къщата символи.

Снимка 513248

Източник: Louis Vuitton

MISHO / Convertible Pro Pods

Базираната в Мумбай компания MISHO отговори със свой вариант по темата. Моделът Convertible Pro Pods е не само красив, но и практичен, защото идеята му е слушалките да седят там, където по принцип им е мястото - на ушите.

Снимка 513250

Източник: MISHO

Обиците - каквото по своята всъщност е Convertible Pro Pods - са измислени така, че да се носят и без слушалки. Отделно, MISHO предлага и допълнителен аксесоар, който се закача за мястото, в което се поставят слушалките.

Byredo / AirPods Pro Case

Шведският бранд за кожени изделия, козметика и ароматни свещи също се включи в надпреварата. Стилното им предложение е от телешка кожа и се намира в още един цвят - в класическо черно.

Снимка 513252

Източник: Byredo

Chanel / AirPods Case

Chanel заложи на сигурното и създаде калъф, който хем е безопасен, хeм хубав. По кукленски хубав, разбира се. Че и пухкав, даже.

Снимка 513254

Източник: chanel.com

Bottega Veneta / AirPods Case

Моделът на Bottega Veneta е в пъти по-достъпен и по-изчистен. Това малко бижу е от телешка кожа и се предлага в още няколко цвята.

Снимка 513257

Източник: bottegaveneta.com

Веднага прави впечатление високото му качество, без да привлича погледите със златни лога и други крещящи елементи по него. И това е по-ценното, поне според нас.