Покрай новите си Pixel 4 смартфони Google не пропусна да обнови и слушалките си Pixel Buds, които носят доста подобрения спрямо първия модел.

Категорията на безжичните "Buds" слушалки е вече меко казано пренаситена от най-различни модели, като Airpods на Apple остават като шаблон, с който се сравняват другите марки.

Pixel Buds 2 обаче определено се отличават с дизайна и лекотата си, като първите отзиви от тях са, че слушалките дори не се усещат при носене и са почти незабележими.

Снимка 447995

Източник: Google

Това е така, защото от Google са разработили нов звуков канал, който много деликатно се намества в ухото.

Слушалките се интегрират с Google Assistant, което позволява да управляваме смартфона си с гласови команди, и могат да служат като преводач в реално време.

Интересното при Pixel Buds 2 е, че не разполагат с технология за изолиране на звука, както повечето сходни модели на пазара, но пък печелят от софтуер, който автоматично регулира звука в зависимост от околния шум.

Снимка 447996

Източник: Google

Слушалките са и с нови микрофони, придружени от технология за разчитане на говор директно от челюстта на човек, така че разговорите през тях би трябвало да са кристално чисти и лишени от страничен шум.

Добрата новина е, че не трябва да плащаме допълнително за калъфчето, защото то е включено в комплекта на Pixel Buds 2 и може да добави до 24 часа към стандартните пет часа живот на батерията.

Google Pixel 4, Pixel 4 XL и всичко за новите флагмани

Какво ни предлагат новите Google Pixel 4 и Pixel 4 XL

С какво ни грабват новите флагмани на Google

Новите Buds 2 са налични в бял, ментово зелен, черен и оранжев цвят, а цената им е 179 долара.