Пиеро Лоренцони - италиански специалист в областта на сексуалните отношения, твърди, че темпераментът в леглото на всяка една дама може да бъде лесно определен според големината и формата на нейните гърди. Ученият е разделил женските бюстове на няколко основни категория, като ги е сравнил с различни плодове.

Пищният и закръглен = диня

Плодовата характеристика започва с диня. Според Лоренцони, представителките на нежния пол, които имат пищен и закръглен бюст, противно на очакванията ни, не си падат много по палавите игри. Проучванията показват, че тези дами обичат да бъдат глезени и ухажвани.

Средно големият и твърд = лимон

Жените с бюст тип лимон или със средно големи и твърди гърди са дръзки и забележими, изпълнени са с енергия и умеят да се забавляват. Сексологът твърди, те тези момичета могат да съблазнят дори статуя.

Щръкнали = гроздови зърна

Дамите, чийто гърди са твърди и издадени напред - тип гроздови зърна, са класифицирани като срамежливи и скромни домакини. А ние винаги сме мислели, че тези госпожици са истински тигрици в леглото. Поредно доказателство, че визията често лъже!

Кръгли и средно големи = портокал

Най-добрите любовници са жените с бюст тип портокал - кръгли, твърди и средно големи гърди. Такава потомка на Ева е толкова гореща, че чаршафите могат да пламнат от страст. Чухте ли, момчета, не винаги най-голямото е най-доброто!