Леонрадо ди Каприо е разкрит от издание, че има интимни отношения със своя колежка. Дори се твърди, че актьорът отдавна си падал по нея.

И тя е Кейт Уинслет - екранната му половинка от "Титаник". А, че тя е любовница на Лео твърди сп. Star и то още от корицата на новия си брой.

Медията базира твърдението си на последната визита на актрисата, която бе гост на благотворителната гала на плейбоя в Сен Тропе миналия месец.

Снимка 307655

Източник: сп. Star

Близки до звездите разкриха пред списанието, че те са имали и моменти на интимност по време на гостуването на носителката на "Оскар".

"Лео има силни чувства към Кейт от мига, в който я видя. Той я определяше като най-красивата жена на света и за него тя все още е такава.

През годините той излизаше с много модели, но никога не се е свързвал с тях на интелектуално ниво, както му се случи с Кейт", разкрива приятел на актьора, цитиран от tialoto.bg.

Кейт Уинслет залага на Лео ди Каприо

Кейт Уинслет залага на Лео ди Каприо

За актрисата 2016-а ще е годината на партньора й от "Титаник"

Всъщност Кейт е омъжена за Нед Рокенрол от 5 години и двамата имат син. Според мълвата обаче, бракът им не е никак стабилен в последните месеци.

Сайтът Gossip Cop е потърсил мнението на кино звездите относно отношенията си, но от тяхна страна няма коментар. Приятел на актьора обяснява, че той и Кейт са близки от 20 години и помежду им няма нищо повече от приятелство.